Accident grav la Jucu Herghelie

Două persoane au fost transportate la spital, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz cu persoane şi un tractor, pe drumul de acces către parcul industrial din Jucu Herghelie.
„Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, unul SAJ şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple au fost alertate în jurul orei 9,00, ca urmare a unui accident rutier produs pe drumul de acces către parcul industrial din Jucu Herghelie. Pompierii au găsit un microbuz şi un ansamblu de vehicule (tractor cu remorcă) avariate şi şoferul microbuzului încarcerat în interiorul acestuia. Pompierii au acţionat cu echipamentele din dotare pentru descarcerarea şoferului microbuzului, extragerea şi predarea acestuia echipajului medical pentru a fi transportat la spital. Bărbatul, de circa 50 de ani, era conştient şi nu prezenta leziuni grave”, informează ISU Cluj.
Potrivit sursei citate, şoferul tractorului a fost consultat şi transportat la spital de către echipajul SAJ. Bărbatul, de circa 40 de ani, era conştient şi cooperant.
Pasagerii din microbuz nu au necesitat îngrijiri medicale.
„Pompierii au sprijinit acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi au asigurat măsurile specifice pentru siguranţa salvatorilor şi prevenirea incendiilor având în vedere scurgerile de hidrocarburi”, se mai arată în informarea ISU Cluj.

Articole din aceeasi categorie