Acces la educația online pentru toți copiii!

„Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” este o nouă campanie lansată de Vodafone România pentru a susține elevii să beneficieze de acces la educația online, din această toamnă.

În cadrul acestei campanii, atât clienții Vodafone, cât și utilizatorii altor rețele mobile au posibilitatea de a dona orice sumă de bani pentru extinderea programului „Școala din valiză”, un proiect al Fundației Vodafone România și al Fundației World Vision România, care oferă mijloacele necesare pentru clase digitale. La finalul campaniei, Fundația Vodafone România va dubla suma totală a donațiilor.

Toți utilizatorii mobili pot dona prin SMS la 8846 sau cu ajutorul unui card bancar, în timp ce utilizatorii Vodafone România pot dona din creditul existent pe cartela preplătită sau direct pe factura serviciilor mobile. Campania se va desfășura până în 15 septembrie.

„Cu mai puțin de două luni până la începutul anului școlar 2020/2021 și având în vedere contextul pandemic, există multe incertitudini cu privire la modul în care toți copiii din România vor beneficia de acces echitabil la educație. Este foarte important să acționăm acum (…), să susținem toți elevii și profesorii pentru a beneficia de acces la resurse educaționale de calitate din luna septembrie” – precizează reprezentanții companiei.

Programul „Școala din valiză” a fost lansat de Fundația Vodafone România în 2018. În prezent, de această soluție educațională beneficiază 5.300 de copii din 22 de școli din 11 județe ale țării.

M. TRIPON

Articole din aceeasi categorie