A șaptea artă | Full Moon Script Contest revine la TIFF!

Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania caută scenarii horror, în cadrul competiției Full Moon Script Contest. Evenimentul se află acum la a doua ediție.

Concursul este dedicat scenariilor de episoade pilot pentru seriale şi mini-serii horror, fantasy, thriller sau comedie neagră. Înscrierile au loc până în data de 23 mai şi se pot face completând formularul disponibil la adresa: https://tiff.ro/inscrieri-full-moon-script-contest.

Juriul Full Moon Script Contest este format din 3 specialişti din industria cinematografică ce vor selecta scenariul de serial/mini-serie câştigător, recompensat ulterior cu un premiu în valoare de 1.500 de euro. În plus, câştigătorul sau câştigătoarea va fi invitat/ă la TIFF 2022, unde proiectul său va fi adus în atenţia potenţialilor parteneri. Premiul va fi anunţat la Gala de închidere a celei de-a 21-a ediţii a festivalului.

Înscrierile la Full Moon Script Contest se adresează atât scenariştilor experimentaţi, cât şi celor aflaţi la debut, din România, cu vârsta de peste 18 ani. Scenariile, scrise obligatoriu în limba română, trebuie să se încadreze într-unul dintre cele patru genuri: horror, fantasy, thriller şi comedie neagră. Regulamentul complet este disponibil aici: https://tiff.ro/regulament-full-moon-script-contest.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut