A fost eliberat primul certificat de naștere digital la Turda

Prin intermediul unui proiect cu finanțare europeană la nivel național, Serviciul de Stare Civilă din municipiul Turda a realizat un pas semnificativ către modernizarea serviciilor publice. A fost emis primul certificat de naștere în format digital în cadrul acestui proiect.

Scopul acestui proiect este să faciliteze accesul locuitorilor Turzii la serviciile de stare civilă, prin digitalizarea întregului proces de eliberare a certificatelor de naștere. Prin intermediul acestei inițiative, ne propunem să simplificăm procedurile administrative.

Cristian Matei, primarul municipiului Turda: “Ne dorim ca în timp toate serviciile de stare civilă să fie digitalizate, pentru a facilita accesul locuitorilor Turzii la acestea. Această inițiativă reprezintă un angajament ferm că suntem dedicați modernizării administrației noastre și îmbunătățirii experienței cetățenilor noștri cu serviciile oferite de Primărie”.

Această inițiativă reprezintă încă un angajament prin care continuăm să aducem inovație și eficiență în administrația publică locală.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut