A amenințat că se sinucide, aruncându-se de pe un pod

Polițiștii au negociat mai bine de trei ore cu un tânăr aflat pe marginea unui pod de la  intrarea în localitatea Viișoara, care amenința că se aruncă în apă.

„La data de 13 august a.c., în jurul orei 00:25, un bărbat a sesizat Poliția municipiului Câmpia Turzii cu privire la faptul că un tânăr vrea să se arunce în apă, acesta aflându-se pe podul peste râul Arieș, la intrarea în localitatea Viișoara. Imediat după sesizare, s-a format o echipă operativă din polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și din cadrul Secției 4 Poliție Rurală. Aceștia s-au deplasat rapid la fața locului și au inițiat negocieri cu tânărul care se afla pe partea exterioară a balustradei podului de peste Arieș, amenințând că se va arunca. Totodată, la fața locului a ajuns și negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, care a preluat discuțiile, aflând că tânărul, în vârstă de 26 de ani, din Turda, ar fi avut o dispută cu iubita sa, acesta fiind motivul pentru care se află în această situație” – informează IPJ Cluj.

După circa trei ore, polițiștii au reușit să-l determine să treacă pe partea cealaltă a balustradei și să renunțe la actul suicidal. Tânărul a fost transportat la unitatea medicală pentru un consult de specialitate.

Acțiunea a fost sprijinită de un echipaj de pompieri, care a asigurat cu o barcă de salvare zona din apropierea podului.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie