A 10-a ediție a campaniei „Donăm împreună, UBB dă startul!”

Universitatea Babeș-Bolyai, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj organizează, în perioada 711 noiembrie, cea de-a 10 ediție a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”, adresată studenților și cadrelor didactice din UBB, dar nu numai lor.

Campania se va derula la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18), unde donatorii se pot prezenta între orele 07:30 – 13:00. Persoanele care doresc să doneze se pot înscrie accesând formularul http://shorturl.at/arGS7.

„Această ediție a campaniei «Donăm împreună, UBB dă startul!» cuprinde un program de informare și educare a studenților pe tema donării de sânge. Dorim ca, alături de studenții noștri, să creăm un comportament în favoarea donării de sânge, ca un act de responsabilitate și un gest de implicare în comunitate” – precizează organizatorii.

Printre partenerii campaniei se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (CSUBB), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) și Universitatea Cluj.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut