Ziua Vârstnicilor va fi marcată și la Gherla

În municipiul Gherla cetățenii vârstnici ai orașului se bucură de multă stimă și prețuire atât din partea administrației locale, cât și a diferitelor fundații și asociații umanitare.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice se apropie cu pași repezi, iar pregătirile sunt în plină desfășurare. Asociația „Oastea Domnului” din localitate, așa cum procedează în fiecare an, pregătește și acum un eveniment inedit pentru Gherla, prin care dorește să-i sărbătorească pe toți bunicii, părinții și dragii lor vârstnici din comunitatea locală.  Așa cum ne-au spus organizatorii, ei doresc o sărbătoare aleasă, cum nu a mai fost până în prezent, și pentru asta vor să le mulțumească celor care au răspuns pozitiv invitației de a le fi alături: Dorcas România, Primăria Municipiului Gherla, Liceul Teoretic „Petru Maior” Gherla,  Fundația Regală Margareta, Clubul Copiilor Gherla, Pensiunea „Ioana”, saloanele de înfrumusețare: Maya, Inspiration și Queen, cofetăria Sweets by Laura, La Casa și mulți alții.

Evenimentul sărbătoresc va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, în Parcul Mic din centru.   La finalul evenimentului va fi și o tombolă cu premii pentru vârstnicii participanți. „Dacă prețuiți bunicii comunității noastre și nu numai, și doriți să susțineți proiectul prin care încercăm să le ușurăm poverile și să le aducem un zâmbet pe chip, în cadrul evenimentului veți putea dona în urnele amplasate în mai multe locații pentru ca împreună să facem BINELE” – iată care este scopul organizării acestei acțiuni caritative la Gherla.

În ultimii ani Asociația „Oastea Domnului” Gherla a inițiat mai multe acțiuni caritabile, sprijinind mai ales familiile nevoiașe din municipiu și din satele limitrofe.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut