Ziua Națională a Lecturii la Biblioteca Județeană „Octavian Goga”

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj sărbătorește miercuri, 15 februarie, Ziua Națională a Lecturii prin activități de promovare a lecturii pentru toate vârstele.

Filiala „Traian Brad” din cartierul Mănăștur sărbătorește Ziua Națională a Lecturii prin organizarea atelierului pentru părinți și copii „Cum să crești un cititor”. În cadrul acestuia, pornind de la povestea „Băiatul căruia nu-i plăcea să citească”, invitata Dana Ryffel, storyteller și scriitor, va discuta cu părinții și copiii prezenți despre importanța lecturii în dezvoltarea noastră și despre identificarea cărților potrivite pentru a crește copii cititori. Vor mai fi organizate ore de poveste pentru preșcolari, activități de promovare a lecturii on-line, un club de lectură pentru adulți în limba maghiară.

Totodată, în foaierul sediului central poate fi vizionată o expoziție de recomandări de lectură, iar în cadrul Sălii „Ion Brad”, expoziția „Carte cu autograf din colecția Compartimentului Colecții speciale, memorie și cunoaștere locală”.

Pentru facilitarea accesului la cultură, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” a anunțat că oferă, în data de 15 februarie, înscrieri gratuite pentru toate vârstele.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut