Ziua Familiei, marcată la DGASPC Cluj

Consiliul Județean Cluj și DGASPC Cluj marchează luni, 16 mai, Ziua Familiei, prin două acțiuni care vizează familiile „puțin mai altfel”.

Prima acțiune se va desfășura de la ora 11:30, în Parcul Central din municipiul Cluj-Napoca, zona Chios Vor fi prezenți copii plasați la asistenți maternali („altfel” de familii), copii și grupuri de frați care se vor reuni și vor petrece o zi specială împreună și care vor realiza activități variate – pictură facială, plimbări cu trenulețul, sărituri la trambulină etc. La eveniment vor fi prezenți angajați ai DGASPC – Serviciul management de caz pentru copii și evaluare complexă copii, care vor oferi informații relevante despre asistența maternală și despre cum poți ajunge asistent maternal.

O altă activitate se va desfășura, de la ora 10:30, la sediul DGASPC Cluj și va fi dedicată familiilor care au copii cu dizabilități.

Ziua Internațională a Familiei, proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993, ca eveniment cu dată fixă în 15 mai a fiecărui an, reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut