Ziua de Curățenie Națională, marcată la Cluj

Consiliul Județean Cluj împreună cu Let’s Do It, Romania! invită clujenii să ia parte la Ziua de Curățenie Națională, organizată sâmbătă, 17 septembrie.

În județul Cluj, evenimentul se va desfășura la: Cluj-Napoca – Parc Est, cu acces de pe str. Tulcea (aici voluntarii vor avea oportunitatea de a participa la un tur ghidat prin zona lacurilor, acțiune susținută cu suportul SOS Parc Est, și la un etalaj fotografic, realizat de Olivia Nica); Florești – zona Baraj Lac Florești (aici există posibilitatea de a participa la un tur ghidat către zona mlăștinoasă, cu suportul Asociației Clujul Sustenabil); Cheile Baciului (acces str. Cheile Baciului); Turda – (informații Primăria Turda); Gherla (informații Primăria Gherla); Dej (informații Primăria Dej).

Totodată, Let’s Do It, Romania! îi invită pe cei care „vor să facă parte din schimbare” să fie voluntari digitali, adică să marcheze în aplicația TrashOut deșeurile pe care le întâlnesc în natură. Echipa Let’s Do It, Romania! va trimite sesizări autorităților prin platforma 4B, iar în maximum 30 de zile acestea revin cu un status în ceea ce privește zonele respective.

Cei care doresc să participe la acțiune se pot înscrie pe https://membership.letsdoitromania.ro/access/login/. Pentru informații suplimentare, pot fi contactați coordonatorii județeni https://letsdoitromania.ro/contacte/.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. “Let’s Do It, Romania!” face parte din inițiativa globală “Let’s Do It World!”, alături de alte 190 de țări, fiind una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume.

Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania!, aceștia aducându-și contribuția la o natură mai curată.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut