Ziua Culturii Armene la Cluj

Manifestările celei de-a XI-a ediții a Zilei Culturii Armene la Cluj se vor desfășura sâmbătă, 25 septembrie, de la ora ora 11:00, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (strada Memorandumului nr. 21).

Organizatori: Muzeul  Etnografic al Transilvaniei, în colaborare cu Uniunea Armenilor din România – Sucursala Cluj, Institutul de Armenologie al Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și Ambasada Republicii Armenia în România.

Programul manifestării va cuprinde: Vernisajul expoziției „Miniaturi și manuscrise armenești (fotografii); Decernarea Premiului Kristóf Szongott; recital susținut de Eva Butean (pian) și Mihaela Maxim (soprană); 30 de ani de relații diplomatice România – Armenia, cu participarea extraordinară a ES Sergey Minasyan, ambasadorul Republicii Armenia în România.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Purtarea măștii de protecție și distanțarea fizică sunt obligatorii – anunță organizatorii.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut