Ziua Copilului, marcată la Gherla

Duminică, 29 mai, în municipiul Gherla va fi o adevărată sărbătoare a copiilor, centrul orașului devenind punctul de atracție al celor mici.

Cu ocazia Zilei Copilului, în Piața Libertății și în împrejurimi vor avea loc ample manifestări cultural-educative organizate special pentru ei. Programul va începe la ora 12:00, cu deschiderea festivă. Între orele 13:00-14:00 va urma un concurs pe tematică rutieră și prezentarea tehnică a mașinilor. De la ora 14:30 are loc cel mai așteptat moment, exerciții demonstrative și prezentarea tehnicii de către ISU, urmat de evoluția majoretelor din grupul „Queens Dancing”, condus de Andreea Sabo. În intervalul orar 16:00-17:00, participanții la eveniment se pot delecta cu jocuri educaționale, dintre care nu va lipsi tradiționalul concurs de desene pe asfalt, în părculețul din fața Catedralei Armeano-Catolice. În premieră, la manifestările organizate cu ocazia Zilei Copilului, la Gherla se va desfășura o demonstrație de pilotaj, susținută de Bogdan Duma de la Rally Taxi, care va încheia șirul activităților dedicate acestei zile.

Manifestările derulate la Gherla sub genericul „O zi cu Academy și Bogdan Duma” sunt organizate de școala de șoferi Academy, Bogdan Duma Racing și Primăria Municipiului Gherla.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut