Zilele Floreștiului, anulate din cauza Covid-19

Ediția din acest an a Zilelor comunei Florești nu va mai avea loc. Măsura a fost luată în contextul restricțiilor impuse din cauza creșterii ratei de infectare cu coronavirus în această localitate.

„Ne vedem obligați să renunțăm la a organiza sărbătorirea zilelor Florești!

Decizia a fost luată în urma creșterii constante în ultima perioadă a incidenței cazurilor de COVID-19 la nivelul județului Cluj, respectiv la nivelul UAT Florești.

Regret că suntem nevoiți să privăm comunitatea locală de astfel de evenimente și de momente speciale alături de artiști îndrăgiți, dar trebuie să fim responsabili și să luăm deciziile ținând cont de situația în care ne aflăm.

Din fericire, Floreștiul s-a bucurat în această vară de o suită de evenimente. Spre exemplu, TIFF s-a organizat pentru prima dată și în comuna Florești, iar, mai apoi, am avut târgul Produs de Cluj, Moving Florești, am celebrat împreună copilăria de 1 iunie și ne-am bucurat de seri de teatru în luna iulie.

Anul viitor, în siguranță și alături de toată comunitatea Florești, sperăm că vom dubla bucuria și distracția acestui eveniment important și vom continua mult-îndrăgita tradiție. Însă, în acest an, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și maturitate, și să luam decizii corecte pentru familiile noastre și comunitatea în care trăim”, a spus primarul Bogdan Pivariu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut