Zilele Bobocilor la UMF „Iuliu Hațieganu”

Programul de integrare pentru studenții din anul I ai UMF „Iuliu Hațieganu”, de la programele de studiu în limba română – „Zilele bobocilor” – se va desfășura în perioada 27 septembrie – 1 octombrie, sub forma unor întâlniri și activități organizate împreună cu decanii și reprezentanții celor trei facultăți și cu colegii din anii mai mari, din cadrul organizațiilor studențești – Organizația Studenților Mediciniști din Cluj (OSM Cluj), Organizația Studenților Stomatologi Cluj-Napoca și Organizația Studenților Farmaciști Cluj-Napoca.

Conform programului anunțat de universitate, marți, 27 septembrie, de la ora 11:00, în amfiteatrul „Prof. dr. I. Aleman” (str, Victor Babeș nr. 8) va avea loc întâlnirea cu studenții din anul I de la programele de studii Medicină Dentară în limba română și Tehnică Dentară.

Miercuri, 28 septembrie, de la ora 09:30, în Aula ”Iuliu Hațieganu” (str. Gh. Marinescu nr. 23), va avea loc ceremonia de deschidere a activităților dedicate acomodării studenților din anul I de la programul de studiu Medicină în limba română. Acestea se vor desfășura în perioada 28 septembrie – 1 octombrie.

Vineri, 30 septembrie, ora 9:00, tot în Aula ”Iuliu Hațieganu” va avea loc ceremonia de deschidere pentru studenții din anul I de la programele de studiu de 240 și 180 ECTS ale Facultății de Medicină – asistență medicală generală, balneofizio-kinetoterapie și recuperare medicală și radiologie și imagistică.

La Facultatea de Farmacie: joi, 29 septembrie, începând cu ora 12:00 – vizitarea spațiilor de învățământ destinate anului I, iar vineri, 30 septembrie, ora 11:00 – întâlnirea cu conducerea Facultății de Farmacie și tutorii de serie, în Amfiteatrul „E. Popper” (str. Louis Pasteur, nr. 4A). De la ora 16:00 – întâlnire informală cu voluntarii Organizației Studenților Farmaciști.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut