Zboruri spre Zakynthos, Heraklion și Rhodos, din 2022

Aeroportul Internațional Avram IancuCluj a anunțat debutul a trei destinații de vacanţă din Grecia, respectiv Zakynthos, Heraklion și Rhodos, operate de compania aeriană Blue Air, începând din sezonul de vară 2022.

Grecia este o țară care atrage milioane de turiști din toată lumea, fiind și în topul preferințelor românilor. „Tărâmul zeilor”asigură experiențe inedite prin tot ce are de oferit turiștilor – peisaje paradisiace, plaje cu ape azurii și nisip fin, experiențe culinare de neuitat, numeroase obiective turistice, istorie și tradiție.

Noile rute adăugate rețelei de rute Blue Air pentru sezonul de vară 2022, completează selecția atractivă de destinații de agrement pentru sezonul de vară următor. Zborurile spre aceste destinații vor fi operate începând din iunie 2022, cu câte două frecvențe pe săptămână, oferind noi opțiuni atractive de călătorie spre Grecia și răspunzând necesităților de conectivitate pe segmentul de trafic turistic.

Rutele care vor conecta Clujul de Zakynthos, Heraklion și Rhodos și care vor facilita călătoriile spre insulele grecești atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga regiune a Transilvaniei, sunt disponibile spre vânzare și vor fi operate de compania aeriană Blue Air, conform următorului program de operare:

Destinația

Debut rută

Zile de operare

Program de operare

Heraklion

7 iunie 2022

Marți și

Sâmbătă

CLJ 17:40- HER 20:00

HER 20:45 – CLJ 22:55

Rhodos

8 Iunie 2022

Miercuri și Duminică

CLJ 06:30- RHO 08:55

RHO 09:40- CLJ 12:10

Zakynthos

9 iunie 2022

Joi și

Duminică

CLJ 12:50- ZTH 14:55

ZTH 15:40- CLJ 17:40

Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare / decolare şi poate suferi modificări

Decizia companiei aeriene Blue Air de a opera trei destinații noi de vacanță începând din sezonul de vară 2022 vine în întâmpinarea unei cereri tot mai mari pentru acest segment de zbor și oferă agențiilor de turism și pasagerilor posibilitatea de programare timpurie a vacanțelor pentru anul 2022, cu plecare de pe Aeroportul Internațional Cluj.” a declarat Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj.

Domnul,a declarat următoarele:Noile destinații spre Grecia vor îmbogăți oferta de zboruri turistice oferite pasagerilor Aeroportului Internațional Cluj și reprezintă încă o confirmare a angajamentului companiei Blue Air de a-și dezvolta activitățile de pe Aeroportul Internațional Cluj.” a afirmat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj.

Cele 3 zboruri spre insulele grecești sunt disponibile spre vânzare pe site-ul www.flyblueair.com.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii sunt rugați ca la sosirea în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut