Zboruri spre Londra Heathrow de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, cu British Airways

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj a anunțat lansarea zborurilor regulate către Londra Heathrow (Anglia), destinație care va fi operată de compania aeriană British Airways, începând din 2 iulie 2021.

Zborurile British Airways vor oferi pasagerilor din Cluj, dar și din întreaga regiune deservită, posibilități multiple de conexiune, inclusiv trans-continentale, din principalul său nod de schimb, Aeroportul Heathrow.

Zborurile spre Londra Heathrow vor fi operate cu aeronave de tip A 320 după cum urmează:

Destinația

Perioadă de operare

Zile de operare

Program de operare

Londra Heathrow (LHR)

2 iulie – 26 septembrie

miercuri, vineri și duminică

CLJ 12:40

LHR 13:40

LHR  07:00

CLJ 11:50

Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare.

Zborurile spre Londra Heathrow vor suplimenta frecvențele existente deja pe această rută, oferind noi opțiuni atractive de călătorie spre Anglia.

„Este minunat să lansăm noi rute pe măsură ce ascultăm clienții noștri și evaluăm unde doresc să călătorească. Știm că această nouă destinație va fi populară în rândul persoanelor care își vizitează prietenii și rudele, dar oferă și city break-uri grozave, când este momentul potrivit, cu zboruri care pleacă chiar înainte de weekend și se întorc duminică.”, a declarat Neil Chernoff – Director of Network and Alliances al British Airways.

„Salutăm decizia unui nou operator aerian, respectiv British Airways, de a alege să opereze de la Cluj-Napoca. Este evident faptul că eforturile constante depuse de întreaga echipă a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei, au dat roade.”, a spus Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj.

„Lansarea zborurilor regulate spre Londra Heathrow și posibilitățile de conexiune oferite de British Airways, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic, stimulând dezvoltarea economică și turismul din întreaga regiune.”, a apreciat David Ciceo – directorul general al Aeroportului clujean.

British Airways, membru al alianței companiei aeriene Oneworld, este compania aeriană națională a Regatului Unit, una dintre cele mai mari din Europa. Totodată, este cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie prin mărimea flotei, numărul de zboruri internaționale și destinații și cea de-a doua companie aeriană a țării ca număr de pasageri transportați.

Informații privind la serviciile oferite și posibilitățile de conexiune pot fi consultate pe site-ul www.britishairways.com

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut