Zboruri spre Amsterdam de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj a anunțat lansarea zborurilor regulate către Amsterdam (Olanda), destinație care va fi operată în premieră de compania aeriană Blue Air.

Dacă până acum, pasagerii din Cluj-Napoca, dar și din întreaga regiune deservită, care doreau să călătorească spre Olanda, o puteau face doar spre Eindhoven, zborurile Blue Air vor oferi acestora, o nouă posibilitate de conexiune.

Zborurile spre Amsterdam vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 737-800 după următorul program:

Destinația Perioadă de operare Zile de operare Program de operare
Amsterdam (AMS) Din 23 mai 2021 Duminică CLJ 08:50

AMS  11:10

AMS 10:20

CLJ 14:40

Din 16 iunie 2021 Miercuri Duminică

Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare

Aeroportul Amsterdam Schiphol, principalul aeroport internațional din Olanda este situat la 9 kilometri sud-vest de Amsterdam. Cu aproape 72 de milioane de pasageri în 2019, este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Europa după volumul de pasageri și cel mai aglomerat din Europa după mișcările aeronavelor. Astfel, pasagerii care aleg să călătorească de la Cluj-Napoca la Amsterdam, au acum posibilități multiple de conexiune, atât în Europa, cât și intercontinentale.

Orașul Amsterdam este cunoscut pentru arhitectura impresionantă, dar și pentru pitoreștile sale canale, nenumăratele poduri și case vechi, având 101 canale care înconjoară partea interioară a orașului. Turiștii se pot bucura de o diversitate de centre comerciale, cafenele și puburi, de plimbări prin minunatele grădini publice sau de croaziere prin renumitele canale, de unde pot admira arhitectura clădirilor și casele plutitoare ale acestui oraș.

„Suntem convinși că noua destinație se va bucura de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport.” a declarat Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului, iar David Ciceo, directorul general al Aeroportului, a afirmat ”Ne dorim să asigurăm diversitate alternativelor de călătorie pe cale aeriană, adaptate la condițiile actuale, astfel vom continua această dinamică, care confirmă premisele pozitive în ceea ce privește recuperarea traficului de pasageri.”

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați cu un model de business Ultra – Low – Cost și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor, operează în prezent patru rute regulate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, spre București Otopeni, Dublin, Barcelona și Paris Charles de Gaulle, la care, începând de acum, se alătură destinația Amsterdam. Zborurile sunt deja disponibile spre vânzare, iar detalii sunt disponibile pe site-ul www.flyblueair.com.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii trebuie ca la sosirea în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut