Zboruri noi din Cluj-Napoca spre Burgas și Constanța

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj a anunțat operarea a două noi destinații Blue Air începând din sezonul de vară 2021, spre Burgas (Bulgaria) și Constanța.

Destinația Burgas reprezintă o premieră pentru rețeaua de rute a Aeroportului Internațional Cluj, fiind primul zbor direct spre o destinație turistică din Bulgaria. „Suntem bucuroși să ne extindem oferta cu două rute suplimentare, extrem de solicitate din Cluj. Burgas și Constanța reprezintă piețe strategice pentru reteaua Blue Air din Transilvania, iar lansarea primului nostru serviciu aerian low cost către Burgas este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima optiune de transport aerian pentru clienții noștri.”, a declarat Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

„Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, salută decizia companiei aeriene Blue Air privind lansarea celor două destinații noi, acestea reprezentând un nou pas în vederea reducerii impactului negativ asupra traficului aerian resimțit ca urmare a pandemiei SARS CoV-2 și confirmă eforturile demarate până în acest moment pentru a contracara efectele crizei.”, a spus Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului.

D Internaţional Avram Iancu Cluj, domnul, a precizat la rândul său: „Lansarea celor două destinații noi și implicit dezvoltarea bazei operaționale a companiei aeriene Blue Air de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, reprezintă un pas important pentru relansarea zborurilor și o nouă etapă a parteneriatului de lungă durată cu operatorul aerian. Recuperarea numărului de destinații disponibile și a traficului aerian înregistrat înainte de pandemie, reprezintă o prioritate pentru Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.”, a apreciat David Ciceo, directorul general al Aeroportului.

Zborurile vor fi operate de compania aeriană cu aeronave de tip Boeing 737.

                                                                                             Programul zborurilor

Destinația Dată debut rută Zile de operare Program de operare
Burgas 20 iunie 2021 Miercuri, Duminică CLJ 05:00 BOJ 06:10
BOJ 06:55 CLJ 08:00
Constanța 21 iunie 2021 Luni, Vineri CLJ 13:25 CND 14:30
CND 15:10 CLJ 16:15

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut