Zboruri din Cluj-Napoca spre Catania și Creta

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a anunțat lansarea a două noi destinaţii de vacanţă spre Italia și Grecia, respectiv Catania (Sicilia) și Creta – Chania, ambele operate de compania aeriană Wizz Air.

Dacă spre Creta Chania s-a mai zburat în trecut de pe aeroportul clujean, destinaţia Catania – Sicilia va fi operată în premieră de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj și reprezintă a șasea destinație din Italia spre care va zbura compania Wizz Air din Cluj-Napoca, după Milano, Veneția, Roma, Bologna și Bari. Creta (Chania) reprezintă a treia destinație grecească, după Zakynthos şi Mykonos, propusă spre operare de Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj, în sezonul de vară 2021.

Cele două noi destinații sunt deja disponibile spre vânzare și vor fi operate începând din prima jumătate a lunii iunie 2021, conform programului din tabelul următor.

Destinația

Debut rută

Zile de operare

Program de operare

Catania – Sicilia

(CTA)

Din 12 iunie 2021

Marți și Sâmbătă

CLJ 12:40

CTA 14:20

CTA 13:50

CLJ 17:30

Creta-Chania (CHQ)

Din 12 iunie 2021

Sâmbătă

CLJ 07:10

CHQ 09:50

CHQ09:20

CLJ 12:00

Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare

Pasagerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj vor avea astfel posibilitatea de a călători anul acesta spre aproximativ 38 de destinaţii, oferite de operatorul aerian Wizz Air, care demonstrează încă o dată opțiunea fermă a companiei aeriene de a dezvolta baza operațională existentă la Cluj-Napoca.

Creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către Wizz Air, precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile. Mai multe informații şi rezervări pot fi consultate pe site-ul www.wizzair.com

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii sunt rugați ca la sosirea în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut