Zbor din Cluj spre litoralul românesc, abia din iunie

Conducerea Aeroportului Internațional ”Avram IancuCluj a anunțat anunțat reluarea zborurilor directe spre Constanţa, începând din sezonul de vară 2022.

În 20 iunie 2022, de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj se vor relua zborurile regulate sezoniere spre Constanța, operate de compania aeriană Blue Air. Zborurile spre litoralul Mării Negre vor fi operate cu 3 frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri şi vineri, astfel:

Destinația

Debut rută

Zile de operare

Program de operare

Constanța (CND)

20 iunie 2022

Luni, Miercuri

CLJ 14:45 – CND 15:50

CND 19:30 – CLJ 20:35

Vineri

CLJ 19:20 – CND 20:25

CND 21:10 – CLJ 22:15

În contextul pandemiei Covid-19, litoralul românesc aduce în prim-plan o ofertă turistică atractivă pentru pasagerii care doresc să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Cluj, iar zborurile companiei Blue Air vor contribui la redescoperirea obiectivelor turistice româneşti, fiind susţinut astfel turismul intern.

„Cu siguranţă destinația Constanţa va continua să se bucure de aprecierea pasagerilor noștri și a celor din întreaga regiune deservită de aeroportul clujean şi va confirma premisele pozitive în ceea ce privește recuperarea traficului de pasageri.”, a decclarat Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj.

La doar o oră distanță, ruta care conectează Clujul de Constanța facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie. Dacă anul trecut zborurile spre Constanţa erau operate cu 2 frecvenţe pe săptămână, creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către compania aeriană Blue Air pentru anul acesta, de la 2 la 3 frecvenţe săptămânale, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile, către riviera Mării Negre.

„Reluarea zborurilor spre Constanța este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională, iar decizia companiei Blue Air de suplimentare a frecvenţelor de la 2 la 3 zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internaţional Cluj confirmă interesul crescut al pasagerilor pentru legătura aeriană cu litoralul Mării Negre. Totodată, creșterea traficului turistic este una din prioritățile Aeroportului Internațional Cluj, iar zborurile spre Constanţa. aduc o conectivitate excelentă şi rapidă pasagerilor care aleg să susțină turismul autohton, contribuind totodată la dezvoltarea relațiilor turistice și economice naţionale.”, a spus David Ciceo, directorul general al Aeroportului clujean.

Zborurile sunt deja disponibile spre vânzare, detalii fiind disponibile pe site-ul www.flyblueair.com.

Având în vedere situația generată de pandemia Covid-19, pasagerii sunt rugați ca la sosirea în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut