Young Boys Berna – CFR Cluj 3-1, la pauză

CFR Cluj este condusă de Young Boys Berna cu scorul de 3-1, la pauza meciului care are loc marţi seara, pe Stadionul Wankdorf din Berna, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

CFR a reuşit să deschidă scorul prin Billel Omrani (4), dar apoi a încasat trei goluri, marcate de Jordan Siebatcheu (23, 42) şi Nicolas Ngamaleu (25)

Meciul de săptămâna trecută s-a încheiat cu acelaşi scor ca în turul precedentei duble, 1-1. CFR şi Young Boys au făcut parte din aceeaşi grupă în sezonul trecut al Europa League, rezultatul de la Cluj-Napoca fiind egal (1-1), iar în Elveţia s-a impus dramatic Young Boys cu 2-1, calificându-se astfel în şaisprezecimile de finală.

CFR Cluj o va înfrunta pe Ferencvaros Budapesta în play-off-ul Ligii Campionilor, în cazul în care va trece de Young Boys Berna. Dacă va fi eliminată din Liga Campionilor de Young Boys Berna, CFR va juca în play-off-ul Europa League cu Steaua Roşie Belgrad. CFR are asigurată prezenţa în grupele Europa Conference League dacă va fi eliminată şi din Europa League.

Din acest sezon nu mai este valabilă regula dublării golurilor marcate în deplasare, la scor egal la finalul partidei retur urmând să se dispute prelungiri, iar dacă egalitatea persistă să se execute lovituri de departajare.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut