Women Rally, campionatul auto dedicat femeilor, pregătit pentru cel de-al cincilea sezon

Pentru al cincilea an consecutiv, Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service este pregătit să susțină și să celebreze pasiunea doamnelor și domnișoarelor pentru mașini, viteză și competiție.

În 2022, zeci de participante din toată țara sunt așteptate la competiția care va debuta la Timișoara, în 27-28 mai. Va urma etapa de la București, în 24-25 iunie, iar finala Women Rally va fi găzduită, în 16-17 septembrie, de Cluj-Napoca, orașul în care acest vis frumos s-a transformat în realitate în toamna anului 2018, sub viziunea autentică a fondatoarei Laura Savu.

Faptul că am reușit să menținem motoarele turate la maxim în toți acești ani și să facem față tuturor provocărilor apărute pe parcurs, ne face să pășim încrezători în noul an competițional și să construim împreună momente unice și autentice. Ne vedem la linia de start!”, este mesajul transmis de Laura Savu.

Competițiile Women Rally sunt dedicate „oricărei șoferițe care dorește să își dezvolte reflexele corecte la volan, cu responsabilitate, într-un cadru sigur și organizat ”. Ca în fiecare an, organizatorii aduc la cunoștința concurentelor noțiuni de bază de conducere defensivă și sportivă, care vor fi livrate sub forma unui briefing premergător fiecărui concurs.

La concurs se poate înscrie cu mașina personală orice posesoare de permis de conducere cu minim doi ani vechime. La start este admisă atât participarea individuală, cât și prezentarea sub formă de echipaj, iar copilotul poate fi cea mai bună prietenă, mama sau colega de birou. Așa cum precizează Laura Savu, Women Rally este o oportunitate unică de networking și dezvoltare personală prin motorsport, unde familia, prietenii și colegii de muncă sunt bineveniți să își susțină favoritele.

Etapele Women Rally încep vinerea în atmosfera festivă a ceremoniei de start, unde nouvenitele sunt întâmpinate de cea mai vibrantă și prietenoasă comunitate auto din România. După familiarizarea cu regulamentul și cu traseul de concurs, sâmbătă participantele sunt pregătite să se lupte cu secundele în cadrul celor două manșe de concurs cronometrate. La final, trofeele pot fi un bonus, însă fiecare concurentă va fi câștigătoarea unui set de aptitudini de invidiat în traficul zilelor noastre, dar și a unor prietenii autentice.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv – FRAS.

Prin poarta de start de la Women Rally au trecut până în prezent peste 300 de concurente.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut