Wizz Air anulează zboruri spre Germania şi Spania

Wizz Air anulează, de miercuri, mai multe zboruri din Germania şi Spania către Cluj-Napoca, Bucureşti şi Timişoara în actualul context provocat de coronavirus.

Este vorba despre zborurile din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Madrid, Nurnberg, Karlsruhe / Baden-Baden şi Frankfurt Hahn.

Compania afirmă că pasagerii care călătoresc din zone de risc ridicat (zona roşie) vor intra în carantină de 14 zile în centre speciale atunci când ajung în România. Carantina se aplică pasagerilor care călătoresc din Italia, provincia Hubei din Republica Chineză, anumite zone din Coreea de Sud, regiunile Hauts de France, Ile de France, Grand Est, Bourgogne France Comte şi Auvergne Rhones Alpes din Franţa, regiunile Baden Wurttemberg, Bayern şi Nordrhein Westfalen din Germania şi regiunea Madrid din Spania.

Pasagerii care sosesc din alte zone din China, Franţa, Germania, Coreea de Sud, Spania şi Iranul întreg (zone galbene) vor fi informaţi privind decizia autorităţilor referitoare la carantina de 14 zile.
Wizz Air afirmă că pasagerii cu rezervări afectate de această modificare şi care şi-au efectuat rezervările pe wizzair.com sau în aplicaţia de mobil a companiei vor fi informaţi automat prin e-mail şi vor putea să aleagă între reprogramarea gratuită, rambursarea completă sau rambursarea a 120% din tariful iniţial sub formă de credit WIZZ. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism, inclusiv agenţiile de turism online, trebuie să ia legătura cu compania de unde şi-au achiziţionat biletele.

Wizz Air a anunţat marţi că îşi suspendă cursele pe toate rutele către Tel Aviv şi Eilat începând cu 12 martie, ca urmare a deciziei autorităţilor israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toţi pasagerii care sosesc în ţară, în cadrul acţiunilor de limitare a epidemiei de coronavirus.
În 9 martie, compania anunţase că îşi suspendă cursele pe toate rutele dintre România şi Italia ca urmare a deciziei autorităţilor române de a interzice zborurile dintre cele două ţări între 9 şi 23 martie, inclusiv.

Articole din aceeasi categorie