Voluntari, pentru Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) caută voluntari – oameni pasionați de cărți și lectură – pentru organizarea evenimentului care va avea loc în Piața Unirii din municipiul Cluj-Napoca, în perioada 15-18 septembrie 2022.

În calitate de voluntari, celor interesați li se cere să dea dovadă de seriozitate, de punctualitate și să aibă un spirit de echipă dezvoltat. În schimbul muncii depuse în cadrul festivalului, voluntarii vor primi contract de voluntariat, premii în cărți, oportunitatea de a interacționa direct cu invitații FICT, diplomă de voluntariat. Doritorii sunt rugați să își trimită CV-ul pe adresa transilvaniabook@gmail.com, iar cei selectați vor fi contactați telefonic.

Festivalul Internațional de Carte Transilvania este un festival de anvergură internațională, care susține cultura română. În fiecare an, în cadrul festivalului sunt prezente cele mai importante edituri naționale și au loc peste 100 de lansări de carte, sunt prezenți invitați de onoare din diferite țări, au loc întâlniri cu scriitori români urmate de sesiuni de autografe și lecturi publice, recitaluri de poezie, conferințe, colocvii, spectacole de teatru. FICT are un caracter educativ, științific, cultural și social, având scopul promovării cercetării științifice, a culturii române, a spiritului civic, susținerii publicațiilor științifice de specialitate, organizării de manifestări științifice și expoziționale, cointeresării opiniei publice în activitatea de ocrotire a patrimoniului transilvănean și național.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut