Voleibaliștii de la U Cluj la a 14-a înfrângere în acest sezon

Universitatea Cluj n-a reușit să obțină niciun punct din deplasarea de la București, acolo unde a jucat cu Rapid, în cadrul etapei a 17-a a Diviziei A1 la volei masculin

Elevii lui Vicențiu Dumitrescu și Romeo Lotei au început meciul foarte bine și au condus cu 14-10 și 15-11, după care gazdele au punctat de 6 ori consecutiv și au preluat conducerea pe care nu au mai cedat-o până la finalul setului, încheiat cu 25-20.

Clujenii s-au luptat din greu pentru câștigarea următoarelor seturi, însă au cedat, în cele din urmă, la 18 și, respectiv, 23 partida încheindu-se cu scorul de 3-0 pentru gazde..

Principalii marcatori de la Universitatea: Negrean 17 puncte, Popovici și Iov câte 7, Neag 4, respectiv Tănase și Varga, fiecare cu câte 3 puncte reușite.

Clujenii rămân pe penultima poziție în clasament, cu doar 7 puncte și cu doar 3 victorii în cele 17 etape disputate până în prezent.

Etapa viitoare, ”U” Cluj va juca miercuri, 16 februarie, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian” împotriva celor de la Știința Explorări Baia Mare, ocupanta locului 8 în clasamentul Diviziei A1.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut