Voleibaliștii clujeni rămân unde au fost

După o victorie la mare luptă (3-2) cu Știința București, voleibaaliștii clujeni au cedat duminică în partida cu Știința Explorări Baia Mare (3-1), și continuă să se claseze pe a șaptea poziție în clasement.

„În ceea ce privește turneul de la Baia Mare ne așteptam la mai mult. În primul meci am dat un punct cadou și am demonstrat că nu am învățat nimic din greșeala din tur, când am facut exact același lucru, fapt care ne-a costat. În al doilea meci putem spune doar că nu am reușit să facem față oboselii acumulate în meciul de 5 seturi anterior, terminat doar cu 22 de ore înainte și nici temperaturii scăzute din sala de joc. Se poate observa cum toți oficialii erau cu gecile de iarnă pe ei. Oricum vom pregăti un memoriu, însoțit de greșelile de arbitraj care ne-au privat de primul set și ne vom adresa conducerii federației. Având în vedere că setul 2 cu Baia Mare l-am câștigat categoric, considerăm că la 2-0 pentru noi, rezultatul meciului ne putea fi clar favorabil. Prin urmare, putem vorbi și de viciere de rezultat”, a declarat managerul echipei Bogdan Unureanu.

Universitatea Cluj a câștigat cu 3-2 partida disputată sâmbătă, cu Știința București, în cadrul primei etape a returului Diviziei A1 la volei masculin. În cel de al doilea dispuitat duminică, Universitatea Cluj a întâlnit echipa gazdă Știința Baia Mare în fața căreia a cedat cu 3-1. În urma acestor rezultate Universitatea Cluj a rămas pe locul 7 în clasament, la un punct distanță de Unirea Dej și cu 4 în fața echipei Știința Baia Mare.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut