Volei | Înfrângeri pe linie pentru ”U” NTT Data și Volei Cristina Pîrv

Sportivele de la CS ”U” NTT Data au pierdut, joi, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, partida disputată împotriva celor de la Dinamo București, în ultima etapă a sezonului regular al Diviziei A1 la volei feminin.

În afară de primul set, partida a fost una echilibrată, mai ales în ultimele două seturi, câștigate greu de dinamoviste la 22, respectiv la 20.

Rezultat final ”U” NTT Data – Dinamo București 3-0 (14-25, 22-25, 20-25).

Principalele marcatoare: Badea, 10 puncte, Pralea, 9 puncte, de la ”U” NTT Data, respectiv Ionescu, 13 puncte, și Miron, 12 puncte, de la Dinamo București.

În clasamentul Diviziei A1, clujencele sunt, în continuare, pe ultima poziție, cu nicio victorie și nu mai puțin de 21 de înfrângeri. Dinamo București rămâne pe poziția a șaptea, cu 31 de puncte.

Tot joi, a avut loc și partida dintre Volei Cristina Pîrv Turda și SCMU Craiova, un duel pentru poziția a opta în ierarhia campionatului, o luptă în care mai sunt implicate Știința Bacău și Dacia Mioveni. Oaspetele s-au impus cu 3-1 la seturi (26-24, 26-28, 25-15, 25-21).

Turdencele au cedat la mare luptă în primul set, dar s-au revanșat în prelungirile celui de-al doilea, restabilind egalitatea pe tabela de marcaj. Formația din Craiova a dominat însă setul 3, pe care l-a câștigat la 15. Ultima parte a fost din nou echilibrată, dar echipa Cristinei Pîrv a cedat din nou pe finalul setului.

În urma acestui rezultat, echipa din Turda a rămas pe penultima poziție în clasament, cu 16 puncte, cu 5 victorii și 17 meciuri pierdute.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut