Vitezomani, sancționați de polițiștii turdeni

Un bărbat de 53 de ani, cetățean german, care se deplasa cu un autoturism pe DN1 E60, pe raza localității Copăceni, a fost înregistrat luni, 24 mai, cu aparatul radar, în timp ce rula cu o viteză de 166 km/h, într-o zonă în care limita de viteză maximă admisă este de 70 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsura complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

La data de 24 mai, în intervalul orar 16:00-19:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au acționat în vederea prevenirii accidentelor de circulație a căror principală cauză este conducerea cu o viteză peste limita legală.

În intervalul menționat au fost depistați 11 conducători auto care se deplasau în interiorul localității cu viteză neregulamentară, 9 dintre aceștia fiind depistați în timp ce conduceau autoturisme cu o viteză de peste 120 de km/h, într-o zonă în care limita de viteză maxima admisă este de 70 km/h.

Față de aceștia a fost aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut