Visual Music – o experiență senzorială vibrantă la Cluj-Napoca!

Corul şi Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania” invită publicul la un eveniment aparte, care îmbină mai multe manifestări artistice, vineri, 11 martie 2022, de la orele 19, la Colegiul Academic.

Așa cum promit organizatorii, Visual Music se dorește a fi ,,o sinapsă între vechi și nou, Renaștere și prezent, voce umană și computer, modă și muzică, o descindere din cotidian într-o realitate virtualăʼʼ, o inteferență a mai multor sfere artistice, suscitând toate simțurile umane prin sincretismul sunetelor, ritmurilor, formelor și texturilor.

În programul muzical se vor regăsi lucrări de Claudio Monteverdi, Luca Marenzio, Carlo Gesualdo, Orlando di Lasso, Thomas Morley și Johann Sebastian Bach.

Sub bagheta dirijorului Cornel Groza, corul și membrii Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania” vor fi acompanianți de artiști din diferite domenii:

Cătălin Creţu – audio-video live interactions

Raluca Ciornea – visual artist

Nicoleta Demian – regie artistică şi coregrafie

Francesca Dulca, Roxana Florescu, Vasiana Sălăjan – dansatoare

Krista Baias, Corina Caravasili, Tünde Hegedűs, Roxana Oarga, Diana Rus, Noemi Szalkai, Daiana Stăncioiu – designeri

Mulţumiri speciale revin brand-ului Romana Couture, Adrian Balcău Studio (obiecte de design interior) și FARMEC Cluj-Napoca (make-up & hairstyle).

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut