Vista Bank Romania a preluat Credit Agricole Bank Romania

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Vista Bank Romania preia Credit Agricole Bank Romania după ce, în urma analizei, autoritatea de concurenţă a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România.

Vista Bank Romania şi Credit Agricole Bank Romania sunt instituţii de credit care oferă o gamă variată de servicii bancare pentru persoane fizice şi persoane juridice.
Vista Bank a anunţat la începutul lunii ianuarie încheierea unui acord pentru achiziţionarea a 100% din acţiunile Credit Agricole România, achiziţia fiind estimată a se finaliza pe parcursul primului semestru al acestui an.
După finalizarea achiziţiei, Vista Bank va deţine active totale de peste 1,2 miliarde de euro, credite de 750 milioane de euro, depozite de 1,1 miliarde de euro şi peste 105 milioane de euro capital.
Vista Bank este prezentă
în România din 1998, deţine o reţea de 31 de sucursale şi 320 de angajaţi. Credit Agricole România are o reţea de 14 sucursale, active totale de 535 milioane de euro, depozite de 410 milioane de euro şi credite de 395 milioane de euro.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut