Video | Accident grav între Gilău și Căpușu Mare. O persoană a fost găsită fără semnale vitale

Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă în jurul orei 16 pe DN 1 E 60 între Gilău și Căpușu Mare.
La fața locului a intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ. Salvatorii au găsit două autoturisme avariate, cu o persoană încarcerată într-unul dintre acestea.

„Pompierii au extras bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din autoturism. Acesta era în stare de inconștiență și fără semnalele vitale. Au fost aplicate împreună cu echipajul SAJ manevre de resuscitare, însă, din păcate, fără a reuși să readucă semnalele vitale ale bărbatului.
Alți doi bărbați au fost consultați de către echipajele SAJ la locul accidentului și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia erau în stare de conștiență și erau cooperanți”, a anunțat ISU Cluj.

 

IPJ a precizat că din cercetările preliminare de la locul accidentului s-a constatat că un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din județul Cluj, în direcția orașului Huedin ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani, din județul Bihor.

„Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 48 de ani. S-a constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul celuilalt autoturism alături de un pasager de 43 de ani au fost transportați la spital. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat rezultat negativ”, a anunțat IPJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut