Victorie zdrobitoare a handbalistelor Universității Cluj

Fetele de la Universitatea Cluj au câștigat, joi, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, partida cu echipa Centrului Național de Excelență din Râmnicu Vâlcea, într-un meci contând pentru etapa a 22-a a Diviziei A Seria B la handbal feminin.

Etapa trecută, clujencele au pierdut cu 28-21 în fața liderului CSM Târgu Jiu, astfel că victoria era obligatorie pentru a se menține pe podiumul campionatului.

Echipa antrenată de Ioan Ani Senocico a procedat întocmai, așa că a luat foarte în serios partida cu echipa din Râmnicu Vâlcea. U conducea deja la patru goluri diferență în min.7, scor 5-1, Diana Nichitean reușind trei goluri consecutive. Clujencele continuă iureșul la poarta echipei adverse, iar peste cinci minute tabela indica nouă goluri diferență, 12-3. Apărarea agresivă și contraatacurile finalizate cu gol au ținut la respect echipa vâlceană până la sfârșitul reprizei, încheiată cu 17-9 în favoarea Universității.

Începutul reprizei a doua a adus o nouă distanțare a clujencelor pe tabela de marcaj, care arăta 23-10 în min.35, și chiar 30-13 peste alte 10 minute. În ultimul sfert de oră, pe teren a existat practic o singură echipă, a Universității, care a terminat învingătoare la o diferență de nu mai puțin 22 de goluri, în timp ce echipa din Vâlcea a reușit să înscrie abia de șapte ori după pauză. Scor final: 38-16 (17-9).

Cele mai bune jucătoare de la U Cluj au fost: Zegrean, cu 7 goluri, Nichitean și Pîrvulescu, cu 6 goluri, în timp ce de la echipa oaspete s-a remarcat Enache, cu 5 reușite.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut