Victorie pentru baschetbaliștii de la Universitatea Cluj la Craiova

Echipa de baschet masculin Universitatea Cluj a câștigat luni, 28 februarie, în Bănie, cu scorul de 77-89, partida cu Universitatea Craiova în derby-ul studențesc restanță din etapa a 3-a a Ligii I.

Meciul din Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” a adus în față ocupantele locurilor 10, gazdele, și, respectiv, 4, ”U” Cluj, care a înregistrat astfel cea de -a a opta victorie din cele 11 partide disputate până în prezent.

Sportivii antrenați de Florin Covaciu și Vlad Bota au jucat remarcabil în primele două sferturi, astfel că tabela de marcaj indica la pauză un avantaj de cinci goluri în favoarea clujenilor, scor 33-38.

Sfertul trei a aparținut oltenilor, care au redus însă abia cu un punct diferența pe tabelă, pentru ca ultimele 10 minute ale meciului să fie, din nou, la discreția celor de la ”U” Cluj. Rezultat final: Univ.Craiova – ”U” Cluj 77-89 (14-17, 19-21, 22-21, 22-30)

Principalii marcatori: Luca Manda, 21 pct, de la gazde, respectiv Mihnea Brie, 30 pct, de la ”U” Cluj.

În urma acestei victorii, clujenii se mențin pe poziția a patra în clasamentul Ligii I, cu 20 de puncte, la doar două de ocupanta ultimului loc de pe podium, Laguna Mucurești.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut