Victorie la scor pentru CFR Cluj într-un amical cu CSM Satu-Mare. Dan Petrescu: ”N-a contat scorul, ci atitudinea jucătorilor”

CFR Cluj a jucat, luni, o partidă amicală împotriva echipei de liga a III-a CSM Satu-Mare, pe care a învins-o cu 5-0 (2-0), prin reușitele lui Boateng, min.10 și 27, Buș, min.62, Vito, min.64, și Deac, min.71.

Dan Petrescu a folosit majoritatea fotbaliștilor din lot, din care au lipsit cei șapte fotbaliști convocați la loturile naționale: Camora, Manea, Burcă (România), Birligea și Petrila (România U21), Sava (România U20) și Janga (Curacao).

Campioana României a început partida cu: Bălgrădean – Braun, Yuri, Bilong, Mbaye – Boateng, Muhar, Cvek – Gîdea, Malele, Yeboah. Au mai jucat în repriza secundă: Gal, Brucic, Kollinger, Ze Gomes, Hoban, Roger, Păun, Vito, Deac și Buș.

Dan Petrescu: ”Nu-mi place că jucăm la Mediaș meciul cu Petrolul”

”Nu era important scorul, a contat atitudinea jucătorilor. Băieții au jucat bine, au apărut fresh și entuziaști, toți voiau să marcheze. În prima repriză am văzut că au fost cam egoiști. În a doua repriză a fost mai bine li au fost și mai multe goluri. Per total, toți au arătat că vor să joace la CFR, toți sunt în formă bună, și mă bucur foarte mult că n-am avut niciun accidentat.

E clar că și lui Bilong și lui Ze Gomes le lipsesc meciurile, sunt jucători de calitate amândoi, și au nevoie de jocuri încă să ajungă la un nivel bun. Avem și echipa a doua, dar în octombrie avem nouă meciuri și o să am nevoie de toți jucătorii. O să joace toți, și e bine că toți mi-au dat încredere.

Nu-mi place că jucăm la Mediaș meciul cu Petrolul. Stadionul CFR mie mi-a adus noroc în acești ani, echipa a jucat mereu foarte bine acasă, foarte rar s-au pierdut meciuri, foarte rar s-a jucat slab, și e clar că nu-mi convine, și cred că nici băieților. Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm acest meci. E un meci foarte greu, un meci important. Petrolul, împreună cu Sibiul, e surpriza plăcută a acestui sezon, o echipă organizată, cu Tamaș în frunte. Aș fi preferat să-l jucăm la Cluj, mergem la Mediaș dar nici acolo gazonul, din păcate, nu este prea bun”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei de pregătire.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut