Veste bună înaintea meciului cu Sepsi | Eugen Neagoe: ”Ianis Stoica a semnat cu U Cluj și se va alătura lotului în 3 ianuarie”

U Cluj încheie anul cu o deplasare dificilă la Sfântu Gheorghe, acolo unde va juca împotriva lui Sepsi, într-o partidă din etapa a 21-a din Superligă. Eugen Neagoe a declarat, joi, că își dorește ca echipa sa să se întoarcă la Cluj cu toate cele trei puncte, și a anunțat că atacantul FCSB-ului, Ianis Stoica, a semnat cu U Cluj, și că acesta se va alătura lotului ”șepcilor roșii” la începutul lunii ianuarie, odată cu reluarea pregătirilor pentru noul sezon.

”Este ultimul joc în acest an, este o partidă importantă pentru noi pentru că sunt în joc trei puncte. Ne dorim foarte mult să câștigăm acest joc. Sigur, întâlnim un adversar valoros, știm acest lucru, dar noi am făcut jocuri bune împotriva echipelor clasate foarte bine în campionatul nostru. Suntem pregătiți, dar, sigur, e posibil orice, să nu câștigăm niciun punct, e posibil să facem egal, dar dacă atitudinea va fi cea corectă, determinarea, efortul, vor fi la cel mai înalt nivel, atunci nu avem ce să ne reproșăm și vom putea pleca acasă cu fruntea sus.

Știm valoarea celor de la Sepsi, au jucători buni, un antrenor valoros, dar nu asta mă îngrijorează. Mă îngrijorează problemele noastre, avem probleme de lor, probleme serioase, așa cum este în cazul lui Ovidiu Bic care nu va putea face deplasarea, Filip la fel. Sper să trecem cu bine peste toate acestea, de asta avem un lot de 27 de jucători, și cei care vor intra pe teren sper să se ridice la așteptările noastre, să nu se vadă absența unor jucători care până acum au fost foarte importanți pentru noi.

Mi-aș dori foarte mult să câștigăm acest joc, în primul rând ca să urcăm în clasament pentru că nu suntem într-o poziție foarte bună, suporterii să plece mulțumiți de la stadion, și atunci lucrurile vor fi, să spunem așa, mai bune decât sunt acum. Altfel va fi și vacanța, una scurtă de altfel, pentru că pe 3 ianuarie ne revedem, iar în 4 ianuarie plecăm în cantonament în Antalya.

Nu vorbim acum de liste negre, dar cu siguranță plecarea unora dintre jucători se va întâmpla. La fiecare echipă sunt schimbări în perioadele de vară și de iarnă, și noi ne dorim să arătăm mult mai bine, dorim să fim mai puternici, dar astăzi, dacă mă întrebați, n-aș ști să vă spun la cine vom renunța, ce jucători vor veni, chiar dacă am nu una, ci șapte liste cu jucătorii pe care mi i-aș dori. Ce vă pot spune acum e doar că, în proporție de 99 la sută, Ianis Stoica va fi jucătorul nostru. Nu a fost foarte greu de convins să vină la Cluj, el a avut și alte oferte din străinătate dar cărora patronul FCSB-ului nu le-a dat curs, dar jucătorul a semnat cu noi, și din ianuarie se va prezenta la pregătire cu lotul Universității.

În ce mă privește, am avut și eu o discuție cu patronul FCSB-ului, dar în acest moment chiar nu pot vorbi despre a antrena la o altă echipă pentru că sunt antrenorul lui U Cluj”, a spus Eugen Neagoe, la conferința de presă desfășurată joi.

Înaintea partidei de la Sfântu Gheorghe, U Cluj se situează pe locul 14 în clasamentul Superligii, cu 19 puncte, în timp ce Sepsi este pe 7 cu 29 de puncte. Partida de sâmbătă, dintre Sepsi și U Cluj, va începe la ora 15.00.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut