Vârstnicii din Turda pot primi produse alimentare acasă

Vârstnicii din Turda care doresc să primească alimente acasă pot beneficia de acest serviciu apelând la primăria din localitate.

Municipalitatea turdeană anunță că, în contextul situației de criză pe care o traversăm, prin Serviciul de îngrijire la domiciliu, serviciu acreditat al Direcției de Asistență Socială, se pot livra la domiciliu produse de strictă necesitate, cu mențiunea că transportul este gratuit, iar persoana care solicită acest serviciu va achita contravaloarea produselor respective.  „De luni până joi, între orele 08.00 – 15.30 și vineri între orele 08.00 – 10.00, solicitările vor fi preluate prin intermediul numărului de telefon 0264/317137 (APĂSAȚI TASTA 7 după efectuarea apelului) sau la numărul de mobil 0738 77 22 25. Livrarea produselor solicitate până la ora 12 se va face în cursul aceleiași zile, iar pentru produsele solicitate după ora 12, livrarea se va face în ziua următoare. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială vor prezenta o legitimație de serviciu care să ateste faptul că sunt autorizați să desfășoare această activitate.

Foarte important: NU permiteți accesul străinilor în locuințe!!!

Apreciem implicarea voluntarilor în această privință și mulțumim în numele comunității pentru solidaritate și spiritul lor civic. Pentru a nu exista însă situații periculoase, îi rugăm să ne contacteze și să desfășoare această activitate în mod organizat”, a anunțat Primăria Turda. De asemenea, municipalitatea turdeană avertizează că activitatea trebuie asigurată pe baza unor rigori de igienă și prevenție, fără de care, pot exista inclusiv pericole pentru voluntari, de a se expune îmbolnăvirii. „De asemenea, în situații de criză, pot apărea persoane rău intenționate care profită de lipsa de apărare a persoanelor vulnerabile”, mai precizează Primăria Turda.

Articole din aceeasi categorie