Vânzătoare din Cluj, atacată cu cuțitul

Vânzătoarea unui magazin din Cluj-Napoca a fost rănită cu un cuțit, luni seara, de un bărbat care purta cagulă. Tâlhăria a avut loc în jurul orei 20 la intersecția străzilor C- tin Brâncuși cu strada Lăcrimioarelor, femeia fiind rănită în zona capului, gâtului și degetelor de la mâini.

”În data de 18.11.2019, în jurul orei 20.00, am fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că, la intersecţia străzilor C- tin Brâncuşi cu strada Lăcrimioarelor, din Cluj Napoca, a intrat într-un magazin o persoană de sex masculin care purta o cagulă şi, sub ameninţarea vânzătoarei cu un cuţit, a încercat să sustragă bani”, a anunțat IPJ Cluj. Polițiștii spun că în ajutorul femeii a intervenit o persoană care se afla în magazin.

”La scurt timp, a ajuns şi patrula din cadrul Secţiei 3 Poliţie, bărbatul fiind încătuşat. Vânzătoarea a suferit leziuni, motiv pentru care a fost chemată ambulanţa la faţa locului pentru acordarea îngrijirilor medicale. Salutăm spiritul civic de care s-a dat dovadă în acest caz”, menționat IPJ Cluj.

În continuare se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Articole din aceeasi categorie