Valentin Cuibus: Învățământul preuniversitar clujean – exemplu, dar și motiv de invidie colegială pentru ceilalți

Într-un mesaj transmis marți seara, la încheierea contractului său managerial, fostul (de acum) inspector școlar general Valentin Cuibus a dorit să mulțumească presei clujene pentru „tot ceea ce am reușit să facem împreună, timp de aproape opt ani”.

„Prin toți profesorii, directorii și inspectorii săi, alături de elevi și părinți, învățământul preuniversitar clujean a ajuns, în acest timp, să fie cel mai bun din țară, să fie un exemplu – și motiv de invidie colegială pentru ceilalți -, să fie gazda olimpică a 120 de țări, să aibă cel mai… tare sediu și multe altele; dar, mai ales, a reușit să fie o extraordinară echipă, împreună cu care am muncit si am construit. Nimic din toate acestea nu erau posibile fără să vă fi avut alături, mereu prompți și obiectivi în a reflecta, a lăuda și a critica deopotrivă, ajutându-ne să fim mereu mai buni și mai aproape de toți cei care cred în educația de calitate și în valorile sale” – a transmis Valentin Cuibus.

Șeful IȘJ Cluj a fost eliberat, marți, din funcție printr-o decizie a ministrului Educației și Cercetării, având în vedere că „i s-a încheiat contractul de management”.

M. TRIPON

Articole din aceeasi categorie