Vă ajutăm din Cluj: Voluntari, la dispoziția celor în vârstă și vulnerabili la COVID-19

Persoanele vârstnice și cele vulnerabile la COVID-19 pot contacta inițiativa „Vă ajutăm din Cluj” la tel. 0364.406.517 pentru livrarea alimentelor și a medicamentelor necesare.

Începând de miercuri, 25 martie, a devenit operațional call-center-ul mișcării „Vă ajutăm din Cluj, o mișcare civică înființată în de asociațiile Vedem Just, Civic Suport și Clujul Sustenabil, la care s-a alăturat CPVP – Center for Peace and Violence Prevention, cu scopul de a ajuta persoanele vârstnice și cele vulnerabile la COVID-19, procurându-le, contra cost, produsele alimentare și medicamentele de strictă necesitate.

Toți voluntarii care participă la această mișcare civică sunt înregistrați la ISU Cluj-Napoca după ce au semnat declarația de confidențialitate și asumarea riscului în activitățile de voluntariat desfășurate pe teritoriul județului – precizează inițiatorii mișcării.

Oricine este dispus să se implice și să ajute, o poate face pe Facebook, în grupul „Vă ajutăm din Cluj!”: www.facebook.com/groups/2550667518542414/.

M. T.

Articole din aceeasi categorie