UTA Arad privește de sus Universitatea Cluj

Antrenorul secund al echipei UTA Arad, Alin Pînzaru, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia sa să nu aibă niciun fel de problemă din punct de vedere valoric cu Universitatea Cluj, din eşalonul doi fotbalistic, în meciul din optimile de finală ale Cupei României.

„Îmi place să cred că pornim ca favoriţi, tradiţia o arată. Sper ca şi la ora jocului să fim echipa care va trece mai departe şi după acest meci. Vom face un mixt între jucătorii folosiţi până acum şi cei care au jucat mai puţin. Din punct de vedere valoric nu cred că va fi niciun fel de problemă, indiferent ce prim 11 vom alinia la ora jocului. Liga a II-a încă nu a început şi din punct de vedere al tonusului competiţional ar trebui să fie iarăşi un plus pentru noi. (…) Cluj este o echipă cu tradiţie, care vrea să facă un pas în faţă şi cel mai la îndemână este Cupa României”, a declarat Pînzaru.

Jucătorul Adrian Petre, întors la UTA în această iarnă, a afirmat că este pregătit să revină pe teren: „Am venit să ajut echipa, asta e cel mai important pentru mine, şi implicit să mă ajut şi pe mine, pentru că toată lumea ştie că am trecut printr-o perioadă mai nasoală. Important este că am sprijinul tuturor şi asta m-a făcut să revin acasă. Important este să joc şi să îmi fac treaba, nu este important cine de cine are nevoie. Eu tot timpul revin acasă pentru că aici m-am născut, aici e casa mea şi nu contează cine pe cine ajută, contează interesul echipei să fie cât mai sus. Depinde doar de mine să revin la forma la care am fost în trecut, nu contează foarte mult durata contractului. Eu am venit să joc titular în cel mai scurt timp, să am cât mai multe meciuri să am cifre cât mai bune şi să ajut echipa. Sunt pregătit să joc la Cluj, important este să ne calificăm, este unul dintre obiective”.

UTA Arad va întâlni, miercuri, de la ora 17:15, în deplasare, formaţia Universitatea Cluj în cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut