USR, PMP și Forța Dreptei, liste comune “inclusiv la europarlamentare”

USR, PMP și Forța Dreptei avansează în negocieri pentru construcția polului de dreapta anunțat încă din vara acestui an. Reprezentanții Uniunii își doresc ca acest pol să devină o realitate cât mai curând astfel încât să poată participa pe liste comune inclusiv la alegerile europarlamentare. Liderul USR Cluj, deputatul Oana Murariu, subliniază importanța acestei construcții.

„Negocierile dintre USR, PMP și Forța Dreptei avansează foarte bine. Am încredere că vor fi finalizate în perioada următoare. Dorim să construim împreună cu partenerii noștri un pol de dreapta care, prin soluțiile propuse și candidații susținuți, să demonstreze românilor că au cu adevărat cu cine să voteze la ciclurile electorale din anul 2024. România este condusă de doi ani din rău în mai rău, și acest lucru îl simțim cu toții zi de zi. Îl vedem în prețurile mai mari pe care le plătim pentru produse și servicii, în calitatea de prea multe ori deficitară a unei educații și unei sănătăți căpușate politic, în mediul înconjurător mult prea poluat în care trăim și lista poate continua. Incompetența și corupția celor care ne conduc sunt toxice pentru societatea românească. Este de datoria noastră și vom veni către oameni cu o ofertă electorală credibilă, profesionistă și cât mai puternică, capabilă să devină în următorii ani un motor al așezării României pe acele baze sănătoase pe care ni le dorim cu toții.

Dorința noastră este ca acest pol de dreapta să devină o realitate cât mai curând și să putem participa pe liste comune inclusiv la alegerile europarlamentare”, a declarat Oana Murariu.

Vă reamintim, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a votat, duminică, pentru crearea unei alianţe politice cu USR şi Forţa Dreptei.

Decizia a fost votată cu unanimitate de către structura naţională de conducere a PMP, preşedintele Eugen Tomac fiind mandatat să reprezinte PMP în relaţia cu cele două partide.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut