USR Plus şi-a desemnat candidatul la Primăria Cluj-Napoca

Filiala Cluj a USR Plus a organizat, marţi, o conferinţă de presă, în cadrul căreia au fost nominalizaţi candidaţii pentru funcţiile de primar, preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj şi pentru funcţiile de consilieri judeţeni.
Alesul partidului pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca nu reprezintă o surpriză, ci mai cu seamă o confirmare, iar acesta este Emanuel Ungureanu. Născut în Bucovina, acesta locuieşte de peste 20 de ani la Cluj-Napoca şi este absolvent al Facultăţii de Istorie şi Filosofie din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai”, obţinând şi titlul de doctor în Istorie. În anul 2007 a înfiinţat Asociaţia pentru Solidaritate şi Empatie „Delia Grădinaru”, dedicându-se îngrijirii a peste 100 de copii şi tineri cu insuficienţă renală cronică, dependenţi de hemodializă, dializă peritoneală sau transplant renal din toată ţara. Pentru funcţia de vice-primar opţiunea este Sergiu Hossu, manager la mai multe firme IT.
Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj a fost desemnat ca şi candidat din partea USR Plus Cătălin Sălăgean. Pe lista consilierilor judeţeni mai figurează Simona Bocica, Ciprian Rigman, Raluca Hărăguş, Sorin Terinte, Alexandrina Hărănguş, Ovidiu Răzvan Nistor, Elena Muscă, Radu Molnar, Cătălin Sălăgean şi Mihai Adrian Vădan. Reprezentanţii USR Plus au declarat că aceşti candidaţi au fost aleşi pe baza criteriilor meritocratice.

Cristian FOCŞANU

Articole din aceeasi categorie