USR PLUS Cluj are un nou președinte. Cine face parte din noul Birou Județean

Subprefectul județului Cluj, Camelia Sălcudean a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al USR PLUS Cluj. Ea s-a impus în fața contravandidaților săi Eleonora Vințeler și Cristian Schuster.

Venită din PLUS, Camelia Sălcudean a obținut votul a 153 dintre delegații la alegeri în timp ce Eleonora Vințeler a avut 42 de voturi iar Cristian Schuster 22 de voturi. Alegerile de sâmbătă la nivelul organizației județene Cluj a USR PLUS au fost primele de după fuziunea dintre USR și PLUS.

Camelia Sălcudean este licențiată în științe economice, a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj și mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român.

Camelia Sălcudean a ocupat diferite funcții în cadrul BCR, activând în principal în zona managerială și de contact dintre business și IT, identificând soluțiile optime pentru diferite fluxuri de activitate și având contribuții la dezvoltarea și implementarea unor aplicații informatice bancare. A mai deținut funcția de secretar general al filialei PLUS Cluj și a fost aleasă consilier local în cadrul Consiliului Local Florești. În  luna februarie a.c. a fost numită subprefect al județului Cluj.

Noul Biroul Județean al USR PLUS este format din 21 de membri. În acest for de conducere au fost aleși: Cornel Botoroangă(147 voturi); Anca Șerban(142 voturi), Camelia Sălcudean(142), Ciprian Rus(140), Alina Pop(137), Florin Iepure(137), Alin Zecheru(126), Nicolae Pițu(126), Yasin Ibrahim(125), Dragoș Păun(124), Mihai Pop(124), Alexandru Bot, Virgil Pop(117), Andrei Mocan(113), Sorin Terinte(111), Șerban Șobea(109), Ionuț Florea(109), Alina Mester(108), Lucian Crăciunaș(104), Iosif Marcu(103) și Ioan Pop(94).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut