Urmează ”curățenia de iarnă” la CFR Cluj. Cristian Balaj: ”Avem în vizor transferuri, jucători care să aducă plus valoare”

CFR Cluj a încheiat anul pe locul 2 în ierarhia Superligii de fotbal, la un punct în spatele liderului Farul Constanța. Campioana României putea termina 2022 pe prima poziție, dar a pierdut surprinzător ultima partidă disputată pe terenul din Gruia împotriva celor de la Hermannstadt.

Președintele feroviarilor, Cristian Balaj a făcut bilanțul acestui an, și s-a declarat mulțumit de parcursul echipei, atât în campionat, cât și în competițiile europene. Cu toate acestea, șeful clubului spune că echipa se va întări până la reluarea sezonului, și a dat de înțeles că se va renunța la serviciile unora dintre actualii jucători.

”Cel mai măreț lucru realizat a fost apropierea și demonstrația suporterilor, că au fost alături de noi la meciurile importante, indiferent că a fost atunci când s-a câștigat campionatul, indiferent că vorbim de calificarea în grupele Conference League sau în primăvara europeană, accederea în Cupa României sau că suntem la un punct distanță de lider.

Foarte bun parcursul privind în urmă. Suntem mândri că suporterii CFR Cluj au fost alături de noi și, nu în ultimul rând, pentru rezultatele obținute. Puteau fi mai bune, dar nu avem cum să ștergem cu buretele tot ce s-a întâmplat până în acest an.

Jucătorii noștri au evoluat în 39 de partide oficiale. Ne-a fost greu nouă, celor din conducere, dar lor, care au fost în teren. Privim cu speranță către 2023. A fost un obiectiv să realizăm o echipă mai puternică și l-am realizat.

Suntem mulțumiți de transferurile făcute. Există și anumite excepții. Sunt anumiți jucători care nu neapărat că nu au valoare, dar care nu s-au integrat așa cum ne-am fi dorit noi în cadrul echipei.

Privim cu speranță pentru că avem în vizor anumite transferuri, anumite finisaje, jucători care să aducă plus valoare, să se alăture celor care vor rămâne în continuare”, a declarat președintele campioanei României, într-un interviu postat pe pagina de Facebook a clubului.

Reunirea lotului CFR este prevăzută pentru data de 3 ianuarie, iar din 4 ianuarie echipa va efectua un cantonament de pregătire în Spania.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut