Unirea Dej, victorie la scor în ultimul amical al verii

La sfîrşitul săptămânii trecute, fotbaliştii echipei de  liga a II-a Unirea Dej au disputat ultimul meci amical înainte de startul în noul campionat, care va debuta sâmbătă 5 august. Elevii antrenorului Dragoş Militaru au primit pe teren propriu vizita formaţiei de liga a III-a, Gloria Bistriţa, întărită în această vară cu nu mai puţin de 8 jucători, echipă antrenată de dejeanul Adrian  Falub. A fost o partidă viu disputată, încheiată cu 9 goluri şi cu două penalty-uri, ambele acordate oaspeţilor.

Dejenii au cîştigat cu scorul de 7-2 (2-1), „eroul” întâlnirii fiind tânărul fundaş Alex Gîţ, care a reuşit să marcheze de trei ori, în minutele 45, 66 şi 74. De două ori a mai înscris Angelo Cocian. în minutele 34 şi 54, de la gazde mai punctînd Daniel Pop, în minutul 71, şi noul venit Daniel Maftei, în minutul 87. Bistriţenii au înscris din penalty în minutele3 și 85. Curios, din cele 7 goluri ale Unirii, 5 au fost înscrise de fundaşi!

Tehnicianul dejenilor a început meciul cu următoarea formaţie: Răilean – Roş,  Burdeţ, D. Pop, Gîţ – Adrian Pop, Al.  Militaru, Cocian, Al. Pop – Fl. Blaj şi Fulga, cu menţiunea că ultimul a fost legitimat zilele trecute de la Academia de Fotbal FCSB, el abia împlinind 18 ani. După pauză au intrat pe teren toţi componenţii lotului, în afară de fundaşul Mihai Kereki, accidentat.

Partida a încheiat șirul celor șase amicale pentru formația din Dej, care va debuta în noul sezon al Ligii a II-a împotriva celor de la Csikszereda FK, pregătită de tehnicianul băimărean Feri Dican.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut