Unirea Dej, tot mai aproape de play-off

Unirea Dej a obținut, sâmbătă, doar un punct pe teren propriu în disputa cu Metaloglobus București, scor 1-1, în fața a peste 2.500 de spectatori. Oaspeţii au punctat pe tabela de marcaj încă din minutul 9, atunci când fundaşul dejean Buta a înscris în propria poartă. După gol, oaspeții nu au mai contat deloc în atac. În minutul 32, antrenorul bucureştean Eusebiu Tudor a fost trimis pe tribună, după ce a  împiedicat un jucător al gazdelor să repună mingea din aut. Dejenii s-au aruncat cu toate forţele în atac, iar după bara lui Angelo Cocian din minutul 52, Alex Pop a reuşit egalarea, după o lovitură cu capul la o învălmăşeală în careul bucureştean. În minutul 65 Andrei Pop putea să aducă victoria Unirii, dar a ratat o imensă ocazie.

Unirea Dej a evoluat în formaţia: Railean – Gîţ, D. Pop, Burdeţ, Buta – Cătineanu,   Chira, Cocian, Ad. Pop – Alex Pop, Maftei. Au mai jucat Matiş, Fl. Baj, Frăsineanu şi Al. Militaru.

”N-a ieșim așa cum am fi dorit, să câștigăm, dar o să luptăm până la final pentru a încerca să intrăm în primele șase echipe. Mai este o etapă, o să vedem ce se va întâmpla. Ne-am revenit după autogol, am avut ocazii bune, am egalat, n-am mai avut fortă să învingem, dar așa e, din păcate la noi, trebuie să avem foarte multe ocazii ca să dăm un gol. A fost un oic ciudat, pentru că s-a tras de timp încă din minutul 10m n-am mai văzut demult așa ceva, mai ales în repriza a doua dacă s-au jucat 20 de minute. E frustrant”, a declarat la finalul partidei Dragos Militaru, antrenorul Unirii Dej.

Înaintea ultimei etape din sezonul regular, Unirea Dej ocupă locul 4 în clasament, cu 31 de puncte, și pentru a fi sigură de prezența în play off are nevoie de cel puțin un punct în deplasarea cu CSM Slatina, echipă aflată pe locul 11.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut