Unirea Dej câștigă și la Târgu Jiu și își consolidează poziția de lider în Liga a II-a!

Unirea Dej continuă să uimească în Liga a II-a. Echipa antrenată de Dragoș Militaru a câștigat și în deplasarea de la Târgu Jiu, și conduce în continuare în clasament, cu șase victorii, trei remize și o singură înfrângere în primele zece etape!

După ce, în etapa trecută, a învins fostul lider Oţelul Galaţi, sâmbătă, echipa din Dej a câştigat toate cele trei puncte, scor 2-1 (2-1) în faţa formaţiei Viitorul Pandurii, o echipă rămasă fără antrenorul principal, după demiterea lui Florin Stângă, și care l-a avut pe bancă în meciul cu Unirea pe secundul acestuia, Bogdan Chiriac.

Scorul a fost deschis de oaspeţi, în minutul 36, prin golgeterul Angelo Cocian, care a reluat în poartă excelenta centrare a fundaşului Iulian Maftei. Bucuria  dejenilor nu a ţinut mult, în minutul 40, căpitanul de echipă al gazdelor, Denis Brânza, înscriind spectaculos în poarta apărată Claudiu  Chindriş.

Jucătorii dejeni nu au fost de acord cu rezultatul înscris pe tabelă şi au reușit să revină în avantaj înainte de pauză, în minutul 42, prin Florin Blaj, care a reușit un eurogol de la 25 de metri. Unirea a fost însoţită la Târgu Jiu şi de un  mic grup de suporteri.

Unirea Dej a început meciul cu: Chindriş – Maftei, D. Pop, Burdeţ, Buta – Chira, Kereki, Ad.  Pop, Cocian – Al. Pop, Fl. Blaj. Au mai jucat Fulga, Greu, Gâţ şi Roş.

Etapa viitoare, Unirea Dej va juca, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Brașov, echipă situată pe locul 11 în clasament, cu 13 puncte.

Szekely Csaba

Foto: Unirea Dej

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut