Un ”U”-ist a schimbat macazul

Clubul de fotbal FC Rapid a anunţat transferul jucătorului Bogdan Barbu (28 de ani), aflat până la sfârşitul anului trecut în lotul formaţiei Universitatea Cluj.

„FC Rapid a realizat astăzi primul transfer al iernii, reuşind să îl achiziţioneze pe Bogdan Barbu. În vârstă de 28 de ani, noul mijlocaş al Rapidului a semnat pe o durată de un an şi jumătate, urmând a se alătura echipei odată cu reunirea de pe 11 ianuarie”, se menţionează pe site-ul clubului feroviar.
Mijlocaşul a declarat că îşi doreşte să joace cât mai curând în faţa suporterilor rapidişti. „Prima dată când am venit pe Giuleşti cred că aveam doi ani şi m-a dus tata în cărucior, la Tribuna a II-a, iar de atunci o perioadă lungă am tot mers în galerie. Acum sper să revină suporterii la meciuri cât mai repede, să fie alături de noi şi să facem treabă bună, iar la finalul sezonului să ne bucurăm împreună”, a spus Bogdan pentru site-ul grupării giuleştene.
Născut în Bucureşti, Bogdan Barbu şi-a făcut junioratul la Sportul Studenţesc, debutând pentru echipa mare a clubului din Regie în 2012. Ulterior, el a mai evoluat pentru formaţiile Fortuna Câmpina, FC Voluntari, Viitorul Domneşti, Academica Clinceni, iar ultima oară la Universitatea Cluj.
De la întreruperea campionatului Ligii a II-a, FC Rapid s-a despărţit de 4 jucători: Alexandru Pop, Bogdan Manole, Cătălin Ţîră şi Alexandru Dulca, nepotul antrenorului și fostului fotbalist clujean Cristian Dulca.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut