Un transport agabaritic pleacă din Cluj-Napoca

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că, în perioada 2 – 6 mai, se va desfășura un transport rutier cu depășiri de gabarit pe traseul: Cluj-Napoca – DN1F – A3 – DN1 – DN19 – A3BH – Borș II P.T.F (jud. Bihor).

Vehiculul, care transportă o structură metalică, are lățimea maximă de 6 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Conform cu OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele cu trafic redus și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, pe site-ul www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut