Un start-up clujean oferă o consultaţie stomatologică gratuită

Înfiinţat în Cluj-Napoca, start-up-ul Gumzzz, care dezvoltă un motor de căutare pentru industria globală de stomatologie, oferă onsultații gratuite pentru utilizatorii care se înregistrează pe platformă până în 11 mai 2020.

În prezent, Gumzzz, care este evaluat la 1 milion de euro, a atras o investiție de 100.000 de euro, de la Stelian Bogza, co-fondator al BenefitOnline. Gumzzz se adresează pacienților, cabinetelor şi clinicilor stomatologice, oferind o selecție a serviciilor medicale, precum și asigurări medicale dentare și finanțare pentru pacienți.

Prin Gumzzz, pacienții vor putea selecta gratuit o clinică stomatologică, pe baza recenziilor făcute de alte persoane. De asemenea, platforma permite pacientului să interacționeze în timp real cu departamentul de suport Gumzzz sau cu o persoană desemnată din echipa unității medicale alese, și dispune de opțiunea de încărcare de documente pentru a fi vizualizate de medicul stomatolog. Pacienții vor putea să plătească direct cu cardul, prin intermediul platformei sau direct la clinică.

Pentru clinici, Gumzzz creează un context digital în care acestea își pot construi o prezență virtuală relevantă prin contul de pe platformă. De asemenea, clinicile pot interacționa live cu pacienții și pot avea o evidență a programărilor și a eventualelor anulări. În plus, Gumzzz oferă un mediu controlat în care cabinetele și clinicile stomatologice își pot lista ofertele, având certitudinea că acestea vor ajunge la grupul țintă care le poate chiziționa direct din platformă. În curând, Gumzz va oferi servicii de asigurare medicală dentară și finanțare pentru pacienții care folosesc serviciile clinicilor din platformă. Gumzzz va oferi utilizatorilor şi informații despre opțiunile de transport si facilitățile de cazare din orașul în care se află clinica aleasă, plus atracțiile turistice din zona respectivă.

Vlad Suteu, fondator Gumzzz

Platforma Gumzzz este furnizată deo echipă de 15 oameni, formată din programatori, specialiști în marketing și medici stomatologi. Compania este condusă de Vlad Șuteu (foto), antreprenor din Cluj-Napoca, întors în România după 9 ani petrecuți la studii și în companii din Marea Britanie și Danemarca.

Pacienții care se înscriu pe platforma Gumzzz până în 11 mai vor primi o consultație gratuită la una din clinicile din România înscrise pe platformă, din orașe precum București, Cluj-Napoca, Târgu Mureș sau Baia Mare.

Articole din aceeasi categorie